подложка за мишка със снимка
подложка за мишка

Подложка за мишка със снимка

Изключително удобни за използване подложки за мишка. Неплъзгащи се и напълно персонализирани. Тези персонализирани подложки за мишка са готови да добавите вашия дизайн!

Не смятате, че персонализираните подложки за мишка не могат да повлияят на крайния резултат? Помислете отново – всеки компютър с мишка вероятно има подложка за мишка. Нормално е този персонализиран продукт да повишава ефективността и да подобрява крайните резултати при работа с компютър.

Гумена подложка

Без износване и дълъг живот, също така изключително удобни за използване на мишката.

Мека и гъбеста повърхност

Максимален комфорт за ръката, докато сърфирате в мрежата или работите в офиса.

Нехлъзгащо се дъно

Няма да се плъзга или движи по време на употреба.

podlojka za mishka

Никога не е било толкова лесно, да направите вашата подложка за мишка. Просто следвайте 3 прости стъпки. 

1. Отворете дизайнера на продукти.

2. Добавете снимката и текста, които искате да бъдат отпечатани на тениската със снимка.

3. Добавете в количката и попълнете данните за доставка. Това е!

Подложка за мишка със снимка

Нашата гама е разширена с нов промоционален артикул, този път персонализирана подложка за мишка!

Предлагаме продукта за тези, които искат да разкрасят сивите работни дни с индивидуален продукт. Дори в офиса, в домашния офис, докато учите или когато прекарвате много време пред компютъра, развесели дните си с подложка за мишка с въображение! Искате ли отново да видите снимка на вашето дете, вашето име или семейна снимка на подложката за мишката? Тогава сте в добри ръце, при нас всякакви идеи са осъществими.

Искате ли да подобрите облика на бюрото си? Персонализираните подложки за мишка за лаптоп или настолни компютри са чудесен начин да отразите вашата личност и да добавите малко брандиране към вашето работно пространство. Добавете своята запомняща се снимка или изберете от готови шаблони или опции за дизайн и започнете да персонализирате подложка за мишка онлайн. С нашия пълноцветен печат вашите снимки ще изглеждат страхотно.

Подложката за мишка с добро качество от snimka.eu със сигурност може да бъде чудесен подарък за служители, клиенти, приятели и семейство. Подложките за мишка с фирмено лого, изображение и послание са идеален корпоративен подарък, който поддържа вашата марка на върха в съзнанието на вашия клиент.

Използваме техника за сублимация на багрилото за печат на пад за мишка, която дава постоянен и издръжлив печат. Подложката за мишка има гумено противоплъзгащо дъно, което осигурява адекватно захващане, когато подложката е поставена върху вашата офисна/учебна маса/на всяка друга повърхност близо до вашия лаптоп. Горната част на повърхността има покритие от плат за прецизно управление на мишката и по-добро плъзгане. Висококачествените горни и долни повърхности на персонализираната подложка за мишка я правят идеална за ежедневна и продължителна употреба.

Доста лесно е да отпечатате дизайна на подложката за мишка онлайн в нашия дизайнер. След като сте избрали подложка за мишка, започнете да я персонализирате, като добавите вашето име, съобщение или изображение или изберете от стотици готови шаблони или опции за дизайн. Можете също да избирате от опции за цвят и тема. След това седнете и се отпуснете, докато ние отпечатваме вашата уникална персонализирана подложка за мишка!