Пъзел със снимка
Пъзел със снимка

Ето колко е лесно. да създадете свой собствен пъзел със снимка:

1. Влезте в дизайнерът на продукти, за да персонализирате вашия пъзел със снимка и текст.

2. Добавете снимката и текста, които искате да бъдат отпечатани на пъзела.

3. Добавете в количката и попълнете данните за доставка. Това е!

Здрава картонена подложка

Това гарантира дълготрайното използване на пъзела. Всеки пъзел идва с подложка и целофан.

Голям А3 размер с 300 части

Изживейте невероятни мигове със семейството, докато редите вашия  пъзел от 300 части.

Перфектен печат

Гланцовото покритие с брокатен ефект ще засили въздействието на снимката. Насладете се.

пъзели със снимка

Пъзел със снимка

Можете да създадете свой собствен фотопъзел за по-малко от минута с нашия онлайн дизайнер на продукти и да го и да го получите за броени дни. Нашата интелигентна технология ще гарантира, че вашите персонализирани дизайни на пъзели са направени до съвършенство. Нашият интуитивен онлайн конструктор ще ви позволи да създадете лесно своя дизайн и ще ви предупреди за проблеми с разделителната способност на изображението за печат.

Персонализираният пъзел е идеален подарък за цялото семейство, за да запомните специален празник или повод . Персонализиран фото пъзел може също да създаде семейно забавление, тъй като всеки допринася за сглобяването на пъзела.

Пъзел със снимка – забавление за цялото семейство

Готови ли сте да направите вечерта на семейната игра още по-забавна? Изненадайте любимите хора с пъзел с картини като внимателен подарък – и добавете неочакван обрат към тази класическа групова дейност.

Бъдете креативни и качете ценен семеен портрет, снимка на любимото животно на вашето дете или сладка снимка на домашния любимец на приятеля си, за да направите времето за игра на закрито допълнително специално. А с уникална снимка, отпечатана върху парчета здрав, лъскав картон, вашият фотопъзел ще се радва както на деца, така и на възрастни. Освен това съхранението ще бъде лесно, тъй като вашият пъзел се предлага в издръжлива кутия, персонализирана с вашия дизайн.

Готови ли сте за създаване? Качете снимка по ваш избор – моментна снимка от ваканцията, групова снимка или нещо съвсем друго в дизайнера на www.snimka.eu. След това добавете последни щрихи като цитат, съобщение и други. След като направите свой собствен дизайн на пъзел, ние ще се погрижим за останалото с нашия персонализиран процес на отпечатване и доставка на пъзели. Вашето творение ще пристигне, изглеждащо страхотно и готово да предизвика усмивки на лицата на всички. Moже да използвате същия дизайн, за да създадете чаши със снимка, тениска със снимка, или подложка със снимка. Най-добрите ви снимки възстановяват спомените и емоциите ви парче по парче, точно като пъзел. Направете такъв и направете изображенията си още по-забавни.