Чаша със снимка 330 мл.

Създайте вашата уникална чаша със снимка лесно, използвайки нашите шаблони и колажи.

Персонализирана фото чаша. Подаряването на персонализирана чаша със снимка винаги е добра идея.

Това е оригинален и много практичен подарък, който със сигурност ще озарява сутрините на този специален човек.

Чаши със снимка за дълго кафе

Малка чаша за кафе със снимка 180 мл. Създайте чаша само с няколко щраквания! Супер лесно и бързо, с нашия дизайнер. За да създадете персонализирани чаши за кафе, просто изберете предпочитания от вас шаблон и качете любимите си снимки. Всички чаши със снимка по поръчка са изработени от висококачествена керамика и могат да се ползват в микровълнова печка. Персонализирана чаша за рожден ден винаги е оригинален подарък.

Независимо дали търсите обмислен празник или подарък за рожден ден, чашите за снимки по поръчка ще направят прекрасен подарък за всички в списъка ви.

Достъпна и лесна за персонализиране, чаша със снимки с изображения на ваканции или любими места прави страхотни спомени за приятели и любими хора. А чаша за снимки на бебе (или домашен любимец) по поръчка ще бъде ценен подарък за баби, дядовци и родители . Можете да добавите сърдечно послание или остроумна шега, които ще донесат усмивки на лицата им всеки път, когато посегнат за питие.

За да започнете да създавате вашите персонализирани чаши, разгледайте нашата галерия с напълно персонализирани опции за дизайн. След като намерите фаворит, персонализирайте го, като добавите вашите снимки и текст.  Ако искате да използвате снимки от вашия мобилен телефон, ще можете да ги качите. Ние от www.snimka.eu ще се погрижим за останалото, като използваме нашия висококачествен печат, за да създадем чаши, които ще изглеждат страхотно при употреба след употреба. А защо не комбинирате и с пъзел със снимка, или тениска със снимка?

Персонализирани чаши

Персонализираните бели чаши се превърнаха в един от най-добрите артикули, тъй като това е оригинален и много практичен подарък за всеки ден. Ако търсите уникален персонализиран подарък за вашата сватба, рожден ден, юбилей или да направите детайл за вашите служители, в нашия онлайн инструмент за персонализиране на чаши, това е много просто, можете да проектирате чаша, като качите снимка или дизайн от вашия компютър, добавяне на текст и използвайте редактора, за да подобрите своето творение. Колкото по-голямо е количеството, толкова по-голяма е отстъпката! Ако предпочитате, изпратете ни имейл и ние ще ви предоставим бюджет. Ако търсите чаши със със сублимация и имате нужда от помощ, не се колебайте, ние ще ви помогнем! 

Чаша със снимка и текст

За да създадете вашата чаша със снимка и текст, имате на ваше разположение нашия онлайн инструмент за персонализиране, прост и в три лесни стъпки сте проектирали най-оригиналната си чаша. За щамповане на чаши използваме техниката на сублимация, процес, който се състои от преминаване от твърдо в газообразно състояние без преминаване през течността, което й позволява да проникне в порите на керамиката, което води до персонализирани чаши с интензивни цветове и полирано покритие качество. Печатът няма ограничение за цветовете, това, което наричаме пълен печат. Както винаги ние ще обработим снимката и текста във Photoshop, за да сте сигурни, че можете да извлечете максимума от тяхи да се насладите на дизайна на вашата чаша със снимка или да добавите текст.

Чаша с снимка

Ако имате бизнес и работите по маркетингова кампания, допълването му с чаша с снимка е страхотна идея.  За разлика от дрехите, с чашите няма да се побъркате, като мислите за размери или цветове. Персонализирайте чашата с снимка с вашето лого, придружете изображението с текст, ако имате уебсайт или социални мрежи, ежедневното използване на чашата ще направи вашата рекламна кампания успешна и вашата марка ще присъства на всички събирания за кафе или чай. Защото персонализираната чаша с снимка е подарък, който със сигурност ще получите правилно, лесен за проектиране в нашия онлайн инструмент за персонализиране и е икономичен подарък. Помислете за вкусовете на човека, към когото е адресирано, той харесва сериали, той е маниак на видеоигри, безусловен фен на музикална група, неговият домашен любимец е неговият свят, чаша със снимка е вашата. Или можете да проектирате чаша с фраза, можете да се движите с мотивираща фраза или да накарате хората да се смеят, като подарите чаша сснимка, забавна фраза, това е чаша, която да подарите на Свети Валентин, на Деня на бащата, Деня на майката. . Безброй моменти в живота ни за празнуване, дизайн на вашата чаша и ние ще го разкажем вместо вас!!